Vir Letty-Ann en Kameel, want hulle het gevra

3 k outydse hawermout (Jungle Oats behoort goed te werk)

1/2 k bruinsuiker

2 tl bakpoeier

1/2 tl sout

2 eiers

1 + 1/4 k melk

1/4 k kookolie

1 tl vanielje

1 blikkie perskeskyfies, gedreineer en opgekap

1 k vars/bevrore bloubessies

1/3 k grofgekapte okkerneute

  1. Meng hawermout, bruinsuiker, bakpoeier en sout.
  2. Klits die eiers, melk, olie en vanielje en voeg by die droë bestanddele. Meng en laat 5 minute lank staan.
  3. Roer die vrugte by.
  4. Plaas in ‘n gesmeerde vuurvaste bak en strooi die neute oor.
  5. Bak sonder deksel @ 180 grade vir 35-40 minute, hou dop dat dit nie brand nie.
  6. Bedien met melk (en bietjie suiker) indien verkies.